Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Sylvaner

Sylvaner er en af de ældste og mest anerkendte hvide druer i Alsace. Den har også været dyrket i andre dele af Europa, såsom Tyskland, Østrig og Ungarn. Druen trives bedst i kølige klimaer og er ofte en af de første druer, der høstes i Alsace.

Sylvaner druen er kendt for sine frugtige, sprøde og let søde smage, der omfatter noter af græs, æble, citrus og stenfrugter. Druens frugtagtighed er nøglefaktoren til dens succes i Alsace, hvor den ofte bruges til at lave klassiske Alsace hvidvine.

Sylvaner druen er en alsidig druesort, der kan bruges til at lave både tørre og søde vine. Tørre Sylvaner vine har en frisk syre og en blid bitterhed, mens søde Sylvaner vine har en intens frugtighed og sødme.

Sylvaner druen er ofte blevet dyrket i sammenblanding med andre hvide druesorter, såsom Riesling og Gewürztraminer, for at give en kompleks blanding af smage og aroma. Vinstokke af Sylvaner druen kræver regelmæssig beskæring for at opretholde en sund produktion af druer og for at forhindre overvækst.

 

Sortering

Pacherhof Valle Isarco Sylvaner DOC 2022

Frisk sylvaner. Dejlig frisk og flot syre.
DKK 175,00

Weingut Stigler Ihringen Winklerberg Silvaner trocken 1G VDP. 2020

Silvaner - Ihringer's druesort! - Helt typisk for vinområdet Ihringen.
DKK 179,00

Pacherhof Valle Isarco Sylvaner Riserva Alte Reben DOC 2020

Meget stor Sylvaner. 46 år gamle stokke.
DKK 245,00

Pacherhof Vigneti delle Dolomiti Private Cuvée IGT 2018

Andreas Hubers Private Cuvée. En fuldstændig fantastisk hvidvin.
DKK 310,00