Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Arrangementer

Der findes ikke et mere ikonisk makkerpar end mad og vin. Vi inviterer derfor ofte til en Winemakers Dinner, hvor vi i samarbejde med en gourmetrestaurant og en af vores fantastiske producenter byder på en udvalgt menu med vine fra et udvalgt vinområde. Vi har tidligere afholdt Winemakers Dinner på Søllerød Kro, Restaurant Møntergade og Enomania. Restauranten er forskellig fra gang til gang. En ting, der aldrig ændrer sig er, at vi smager de nye årgange op mod tidligere årgange, mens vi nyder formidabel mad i godt selskab og hører fortællinger om vinene fra producenten selv.

Tag din far, kæreste eller ven under armen og nyd en aften i forkælelsens tegn.

Læs mere her, hvis du er interesseret i at holde en privat vinsmagning.

Sortering

Winemakers Dinner - Tua Rita - Enomania - 7. juni 2022 kl. 18.00

Kom med til en spændende aften på Enomania sammen med vores fantastiske producent Tua Rita. Vi skal smage topvine i flere forskellige årgange, fra et af de bedste vinhuse i Toscana, Italien.
DKK 1300,00

Winemakers Dinner - Tua Rita - Søllerød Kro - 8. juni 2022 kl. 18.00

Kom med til en spændende aften på Søllerød Kro sammen med vores fantastiske producent Tua Rita. Vi skal smage topvine i flere forskellige årgange, fra et af de bedste vinhuse i Toscana, Italien. Restaurantchef Jan Restorff har sammensat en sublim Michelin menu, som passer perfekt til de flotte vine.
DKK 1850,00