Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Vinsmagning

Vin som samlingspunkt

Grib muligheden for en sjov aften med kollegaer, vinklubben eller familie og venner! Vin er både en fornøjelse for ganen og et samlingspunkt, hvor samtaler kan blomstre på tværs af forskelligheder – både i privaten og på arbejdspladsen. Uanset om I er vinkendere eller vinnydere, kan det være sjovt at blive klogere på sine egne smagsløg – og måske endda overrasket?

Fejr fødselsdag, jubilæum, en arbejdssucces eller bare hinanden med en aften med god vin og
godt selskab.

Skræddersyet program

Vil I prøve forskellige vine, eller er I nysgerrige på et bestemt område? Vil I have en overordnet introduktion til de forskellige druer, eller er I helt inde i druernes specifikationer? Behovene kan være mange, og det er vigtigt for os, at vi tager noget med, der svarer til det niveau og de ønsker, der er til smagningen. Derfor tager vi altid en snak inden smagningen om selskabets samlede kendskab, og om I har nogle specifikke ønsker til vinområder eller årgange.

Lyder det spændende? Kontakt os her.

Winemakers Dinner

Der findes ikke et mere ikonisk makkerpar end mad og vin. Vi inviterer derfor ofte til en Winemakers Dinner, hvor vi i samarbejde med en gourmetrestaurant og en af vores fantastiske producenter byder på en udvalgt menu med vine fra et udvalgt vinområde. Vi har tidligere afholdt Winemakers Dinner på Søllerød Kro, Formel B, Palægade, Restaurant Møntergade og Enomania. Restauranten er forskellig fra gang til gang. En ting, der aldrig ændrer sig er, at vi smager de nye årgange op mod tidligere årgange, mens vi nyder formidabel mad i godt selskab og hører fortællinger om vinene fra producenten selv.

Tag din far, kæreste eller ven under armen og nyd en aften i forkælelsens tegn.

Vi holder masser af spændende arrangementer året rundt, så klik her og se, om der er noget, der vækker din nysgerrighed – og lyst til vin.