Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Canaiolo

Canaiolo er en italiensk druesort, der primært bruges til at lave rødvin i Toscana-regionen i Italien. Druesorten er særligt kendt for sin brug i produktionen af Chianti Classico-vinene, hvor den ofte blandes med andre sorter som Sangiovese og Colorino for at give en blanding med god balance mellem smag, aroma og tanniner.

Canaiolo-druerne er kendt for at producere vin med en blød smag og en mild aroma af røde frugter, herunder kirsebær og hindbær. Druesorten har en tendens til at være lidt følsom overfor skadedyr og sygdomme og kræver derfor regelmæssig pasning for at opretholde en høj kvalitet af druerne.

Vinmagere bruger ofte Canaiolo-druerne til at fremhæve de bløde smags- og aromaegenskaber af deres vin og til at modvirke de tanniner, der ofte er til stede i druesorter som Sangiovese. Canaiolo-druer trives bedst i varme og solrige klimaer og modner ofte sent i forhold til andre druesorter.

 

Sortering

Montenidoli Il Garrulo Chianti DOCG 2020

En rigtig hyggevin - dejlig frisk og let drikkelig.
DKK 150,00

Montenidoli Canaiuolo Toscana IGT Rosato 2022

‎Canaiolodruen med den røde stilk, har mildheden fra de hvide druer og styrken fra de røde: Den er en perfekt hybrid. Som skabt til rosé.
DKK 155,00

Montenidoli Canaiuolo Toscana IGT Rosato 2023

‎Canaiolodruen med den røde stilk, har mildheden fra de hvide druer og styrken fra de røde: Den er en perfekt hybrid. Som skabt til rosé.
DKK 160,00

Montemercurio Damo Nobile di Montepulciano DOCG 2011

Topvinen fra Montemercurio. Flot struktur og stor elegance. En vin med stort gemmepotentiale.
DKK 449,00