Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Antinori - Castello della Sala

Marchesi Antinori, en verdensberømt italiensk vinfamilie med - nu på 26 generation.

Siden Giovanni di Piero Antinori blev optaget i vinmagernes orden i Firenze i 1385, har familien været en central del af vinens verden. I dag er de medlem af Primum Familiae Vini, en eksklusiv gruppe af verdens mest prestigiøse, familieejede vinhuse.

I dag ledes Marchesi Antinori af Albiera Antinori med hendes søstre Allegra og Alessia, og deres far, Marchese Piero Antinori, som Ærespræsident.

Familien fortsætter med at innovere, eksperimentere med nye druesorter og dyrkningsmetoder, mens de respekterer deres rige arv.

Antinori familien har flere vingårde i både Italien og Nord- og Syd Amerika.  

Castello della Sala, en majestætisk middelalderborg i Umbrien tæt på Toscana og 18 km fra Orvieto, omfatter 600 hektar, heraf 200 hektar vinmarker.

Borgen er opført i 1350 af Angelo Monaldeschi della Vipera. Den har en historie med familiefejder og magtkampe, især i 1300-tallet. Efter en urolig periode blev der fred med et ægteskab i det 15. århundrede.

Vinmarkerne, beliggende i 220-470 meters højde, dyrker både traditionelle og internationale druesorter, herunder Procanico, Grechetto, Chardonnay og Pinot Noir.

Området er ideelt for hvide druesorter, men også Pinot Noir trives her i ler- og kalkholdig jord.

Vinkælderen på Castello della Sala, der daterer sig tilbage til det 16. århundrede, kombinerer moderne teknikker med historiske metoder, hvor dele af Cervaro della Sala og Pinot Nero della Sala modnes i franske egetræsfade under slottets gamle mure.

Sortering
Display per page

Cervaro Della Sala Umbria IGT 2022

Fantastisk hvidvin fra Umbrien på chardonnay og grechetto - Kompleksitet og fylde!
DKK 540,00