Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Moscato

Moscato er en af de mest kendte og populære druesorter i verden, især i Italien, hvor den er kendt som Moscato Bianco. Moscato-druerne er kendt for deres søde og frugtige smag med noter af honning, pære, abrikos og blomster.

Moscato-druerne har en lysegul farve og er ofte større end mange andre druesorter. Vinene fremstillet af Moscato-druerne er normalt lyserøde eller gule i farven og har en sød og frugtig smag med en lav tannin- og syreindhold.

Moscato-vinene er ofte lavet i en frizzante eller mousserende stil og er populære som aperitifvin, dessertvin og til at parre med søde desserter. De er også ofte inkluderet i fremstillingen af DOCG-vinprodukter i Piemonte-regionen i Italien.

Det er værd at bemærke, at Moscato-druen er en af de mest modne druesorter og derfor kan være udfordrende at dyrke i køligere klimaer. Derudover er Moscato-vinene ofte lavet med en højere alkoholprocent end mange andre druesorter.

I det seneste årti er Moscato blevet en af de mest populære druesorter i verden og er nu dyrket i en række lande, herunder USA, Australien, New Zealand og Sydafrika.

 

Sortering

Lodali Moscato d'Asti DOCG 2023

Super Moscato d'Asti.
DKK 115,00

Mastrojanni Botrys Moscadello di Montalcino 2015

Mastrojannis passito. Dyb, klar og smuk gylden. En af vores favoritter!
DKK 280,00

Mastrojanni Botrys Moscadello di Montalcino 2010

Mastrojannis passito. Dyb og klar gylden med smag af fersken, abrikos og figen
DKK 305,00

Mastrojanni Botrys Moscadello di Montalcino 2014

Mastrojannis passito. Dyb og klar gylden med smag af fersken, abrikos, ananas og figen
DKK 305,00