Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Malvasia

Malvasia er en almindeligt anvendt druesort, der findes i mange varianter over hele verden. Der er over 20 forskellige varianter af Malvasia, men de mest almindelige er Malvasia Bianca, Malvasia delle Lipari og Malvasia di Sardegna. Malvasia druen er kendt for sin bløde og frugtige smag med noter af blomster, honning, citrus og tropiske frugter.

Malvasia Bianca er en hvid druesort, der ofte anvendes til fremstilling af hvidvin i Toscana og Umbrien regionerne i Italien, såvel som i Portugal og Spanien. Malvasia Bianca vinene er kendt for deres frugtige og blomstrede aroma, der ofte indeholder noter af appelsin, abrikos og fersken.

Malvasia delle Lipari er en hvid druesort, der dyrkes på de Lipariske Øer ved Sicilien. Vinene fremstillet af denne druesort er kendt for deres sødme, bløde syre og intense aroma af tropiske frugter.

Malvasia di Sardegna er en hvid druesort, der dyrkes i Sardinien i Italien. Vinene fremstillet af denne druesort har ofte en blød smag med noter af blomster, citrus og tropiske frugter.

Udover hvidvin, anvendes Malvasia druen også til fremstilling af dessertvine, muskatvin og sherry. Malvasia vinene har en blød og afrundet finish, hvilket gør dem velegnede til at parre med en bred vifte af mad, herunder søde retter, ost og frugt.

 

Sortering

Podere Le Ripi Canna Torta Toscana Bianco IGT 2021

Hvidvin - af de originale druer trebbiano og malvasia i terracotta amforaer.
DKK 225,00

Mastrojanni Botrys Moscadello di Montalcino 2015

Mastrojannis passito. Dyb, klar og smuk gylden. En af vores favoritter!
DKK 280,00

Mastrojanni Botrys Moscadello di Montalcino 2010

Mastrojannis passito. Dyb og klar gylden med smag af fersken, abrikos og figen
DKK 305,00

Mastrojanni Botrys Moscadello di Montalcino 2014

Mastrojannis passito. Dyb og klar gylden med smag af fersken, abrikos, ananas og figen
DKK 305,00