Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Pinot Bianco

Pinot Bianco, også kendt som Pinot Blanc, er en hvide druesort, der er almindelig i Norditalien, især i regionerne Alto Adige og Trentino. Pinot Bianco producerer vine med en blød, elegant smag og en aromatisk profil.

Vine lavet af Pinot Bianco druer er ofte kendetegnet ved deres bløde smag af fersken, æble, citrusfrugter og nødder, samt en frisk syrebalance. Deres aromaer er ofte beskrevet som blomsteragtige, med noter af græs, blomster og græs.

Pinot Bianco-vine er velegnede til en række forskellige anledninger, herunder som aperitif og til at akkompagnere lysere retter, herunder fisk, skaldyr og salater. De er også en god mulighed for dem, der ønsker en blød og mild vin med en elegant smag, da Pinot Bianco ofte adskiller sig fra de mere kraftfulde hvide druesorter.

Pinot Bianco-vine er en god mulighed for dem, der ønsker at opbevare vine i deres samling, da de har en tendens til at blive bedre med alderen. De er også en god mulighed for dem, der ønsker at opleve en vin, der er kendt for sit niveau af finesse, da Pinot Bianco-vine ofte er blandt de mest elegante hvide vine på markedet.

 

Sortering

Barone Pizzini Animante Franciacorta DOCG

En frisk og lækker Franciacorta Extra Brut
DKK 235,00