Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot
Blog arkiv
RSS

Blog

Nye vine fra Giampaolo Tabarrini
I den østlige del af Umbrien, kendt som Italiens grønne hjerte, ligger en lille by ved navn Montefalco. Montefalco er stedet, hvor druen sagrantino har hovedsæde, og det eneste sted i verden, hvor druen dyrkes seriøst.
Vin som gave
Du kender det - det er fredag og du skal til en reception, fødselsdag, middag med venner eller noget andet. Og hvad skal du så lige tage med..? Mange af os suser en tur forbi købmanden eller vinhandleren og køber et par flasker vin, som modtageren får stukket i hånden, når du ankommer. Det er der jo absolut ikke noget i vejen med, men kan vi ikke gøre det lidt bedre? Vel og mærke på en måde, hvor du som giver og ikke mindst modtageren får lidt mere ud af gaven.
Hvordan opbevarer man vin?
Noget at det jeg ofte bliver spurgt om, handler om korrekt opbevaring af vin. Det er da også et emne, som mange har meninger om - nogle gange endda stærke meninger... Jeg vil her komme med mine gode råd, baseret på egne erfaringer.
Lad de nye flasker pinot tage dig til sydtyrolske himmelstrøg
Pinot fra Weingut Stroblhof er på én gang for de få og for de mange. For de få, fordi vi har været tørlagt af de tidligere årgange. For de mange, fordi den både er populær, og vi igen har fået den på lager denne sommer.
Mød sauvignon blanc-specialisten Peter Dipoli
Peter Dipoli er et af de reneste talenter inden for vinverdenen. Han betragtes som lidt af en pioner i Alto Adige, og så producerer han vine på et suverænt niveau i den bjergrige region. Peter stammer fra en landmandsfamilie i Bolzano. Han er ambitiøs og ærlig og formår at leve af det, han elsker – nemlig vin. Hans motto er: ”No Facebook, no Twitter - just wine”. Et motto, som måske ikke er helt dumt at leve efter, når man sipper de gode dråber.
Lad dråberne guide dig gennem smukke Toscana
Rygterne siger, at danskerne, mere end nogensinde før, satser på at tage bilen på ferie. Lige nu er salget af bilferier 30 procent over de travleste uger i januar og februar. Vi har fået smag for bilturene. Og måske en nyopdaget smag for vores smukke Europa, der ligger lige uden for afkørslen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores europæiske østers er Italien og at perlen er smukke Montalcino. Vi vil så gerne dele vores begejstring, så her får du vores bedste fif og sip.