Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot
Varegrupper

Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane DOCG

Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane DOCG er en klassifikation for rødvin produceret i området Abruzzo i det centrale Italien. Kravene for vinen at blive klassificeret som Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane DOCG er som følger:

  • Druer: Vinen skal fremstilles udelukkende af Montepulciano druer dyrket på de særlige skråninger omkring byen Teramo i Abruzzo.

  • Geografisk område: Vingårdene, hvor druerne dyrkes, skal være beliggende inden for det specificerede geografiske område omkring Teramo.

  • Vinificering: Vinproduktionen skal følge specifikke metoder og regler, herunder bl.a. restriktioner på alkoholprocenten og maksimal mængde af druejuice, der må anvendes pr. liter vin.

  • Lagring: Vinen skal være produceret fra en specifik årgang, og skal have været lagret i mindst 12 måneder før salg.

  • Kvalitetskontrol: Alle vine, der ønsker at blive klassificeret som Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane DOCG, skal gennemgå en nøje kvalitetskontrol og godkendelse af en særlig komité.

Disse krav sikrer, at vinen har en høj kvalitet og at den opfylder de strenge standarder for smag, aroma, farve og andre kvalitetsmæssige træk, som er forventet af en Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane DOCG.

 

Sortering
Filtrer efter egenskaber

Villa Medoro Montepulciano d’Abruzzo Adrano Colline Teramene DOCG 2013

Montepulciano d'Abruzzo på højeste niveau.
DKK 220,00