Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot
Varegrupper

Côte de Nuits-Villages

Côte de Nuits-Villages er en fransk vinregion, der ligger i Bourgogne, og som er kendt for sine højkvalitets Pinot Noir vine. Côte de Nuits-Villages er en del af den bredere Côte de Nuits region, der dækker området mellem Dijon i nord og Marsannay i syd. Kravene for at blive klassificeret som Côte de Nuits-Villages er:

  • Geografisk område: Vinen skal produceres i et specifikt geografisk område i Bourgogne, der dækker de ni kommuner i Côte de Nuits regionen, herunder Brochon, Comblanchien, Couchey, Fixin, Gevrey-Chambertin, Marsannay-la-Côte, Morey-St-Denis, Premeaux-Prissey og Nuits-St-Georges.

  • Druesort: Vinen skal være lavet af Pinot Noir druer, der er dyrket i området og høstet på en måde, der sikrer høj kvalitet.

  • Vinificering: Vinen skal gæres og modnes i en periode på mindst 12 måneder, hvoraf mindst 6 måneder skal være på egetræsfade.

  • Alkohol: Vinen skal opfylde en række krav til alkoholprocent, total syre, ph-værdi og andre tekniske specifikationer, der sikrer, at den opfylder de høje standarder for Côte de Nuits-Villages.

  • Kontrol: Vinen skal gennemgå en omfattende evaluering og godkendelse af en uafhængig fagkomité, før den kan blive klassificeret som Côte de Nuits-Villages.

Disse krav sikrer, at Côte de Nuits-Villages vine har en høj kvalitet og en konsekvent smag, der afspejler de unikke geografiske og klimatiske forhold i området, samt de høje standarder for vinproduktion i Bourgogne.

 

Sortering
Filtrer efter egenskaber

Domaine Hoffmann-Jayer Bourgogne Côte de Nuits-Villages 2017

Velafbalanceret og frugtig rød Bourgogne Côte de Nuits-Villages på 100% Pinot Noir.
DKK 366,00