Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot
Varegrupper

Gevrey-Chambertin Premier Cru

Gevrey-Chambertin Premier Cru er en klassifikation af rødvin fra Gevrey-Chambertin-området i Bourgogne, Frankrig. For at blive klassificeret som Gevrey-Chambertin Premier Cru skal vinen opfylde en række strenge krav, såsom:

  • Druesort: Vinen skal være lavet af Pinot Noir-druer, som er den dominerende druesort i området.

  • Geografisk område: Vinen skal være produceret inden for de grænser, der er fastsat for Gevrey-Chambertin Premier Cru-området.

  • Vinificering: Vinen skal være produceret ved hjælp af traditionelle teknikker, der er typiske for området, såsom maceration (druernes kontakt med skallerne) i en bestemt periode, modning i træfade og mere.

  • Lagring: Vinen skal opnå en minimumsmodenhed, før den kan blive solgt som Gevrey-Chambertin Premier Cru. Modenheden evalueres ved hjælp af fysiske og kemiske analyser, der tester vinens syre-alkoholbalance, farve, aroma, smag og mere.

  • Etikettering: Vinen skal opfylde krav om etikettering, herunder at have navnet "Gevrey-Chambertin Premier Cru" på etiketten, samt oplysninger om vingård, producent og årgang.

Disse krav sikrer, at Gevrey-Chambertin Premier Cru-vinene opfylder de høje kvalitetsstandarder, der er forventet af de bedste vine fra området, og at de tilbyder en unik og autentisk smagsoplevelse til forbrugerne.

 

Sortering
Filtrer efter egenskaber
  • Viser produkter filtreret efter:
  • Årgang: 2018

Domaine Drouhin-Laroze Gevrey-Chambertin Premier Cru Au Closeau 2018

Charmerende og aromatisk Gevrey-Chambertin.
DKK 635,00

Domaine Drouhin-Laroze Gevrey-Chambertin Premier Cru Craipillot 2018

Mellemfyldig og karakterfuld Gevrey-Chambertin med lang eftersmag.
DKK 635,00