Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Vin som gave

Du kender det - det er fredag og du skal til en reception, fødselsdag, middag med venner eller noget andet. Og hvad skal du så lige tage med..? Mange af os suser en tur forbi købmanden eller vinhandleren og køber et par flasker vin, som modtageren får stukket i hånden, når du ankommer.

Det er der jo absolut ikke noget i vejen med, men kan vi ikke gøre det lidt bedre? Vel og mærke på en måde, hvor du som giver og ikke mindst modtageren får lidt mere ud af gaven.

Jeg prøvede det selv fornyligt, hvor jeg skulle til en reception og ikke lige havde fundet på noget. Hmmm - what to do?? Modtageren kender jeg ikke indgående, men kunne huske at han og hans hustru holder af, at feriere i Italien. Aha - så skal det nok være en italiensk vin. Ned i kælderen og lede, for budgettet skal jo også helst holde. Jeg fandt en Rosso di Montalcino fra Toscana, som jeg selv holder meget af. Jeg skrev et kort, hvor jeg dels ønskede tillykke og dels skrev lidt om vinen og tips til madsammensætning og serveringen. Man kan sige, at jeg tilføjede lidt værdi til selve vin-gaven.

Et par uger efter sad jeg sofaen og ind tikkede en besked, hvor modtageren af gaven havde taget et foto af vinen med den middag de nød til den, tilføjet en sød hilsen. Det blev jeg jo selvsagt glad for - især fordi jeg var sikker på at modtageren af vingaven dels satte pris på den, og dels huskede den var fra mig.

Overvej selv om du eller din virksomhed skal have et lille blandet lager af lækre vine klar til dine egne vingaver. Du kan læse mere info om vores vine her på siden og ellers er du altid velkommen til at skrive eller ringe. Vi elsker at tale om vin, og vi guider dig gerne godt videre til det bedste vinkøb.
Bestsellere

Castell'in Villa Chianti Classico DOCG 2018

Det bliver ikke mere klassisk. 34 måneder på store fade. Flot og elegant sangiovese.
DKK 190,00

Podere Le Ripi Amore e Follia Syrah Toscana IGT 2016

Lagret som en Brunello di Montalcino. En vin med en raffineret elegance.
DKK 206,00

Il Molino di Grace Il Volano IGT 2019

Prisstærk vin fra en kæmpe stor årgang. God til pizza og pasta.
DKK 90,00
Skriv en kommentar