Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Et uforglemmeligt vineventyr i Verona med Copenhagen Wine

Verona blev igen i år centrum for en Copenhagen Wine ekspedition i jagten på exceptionelle vine. En passioneret delegation på fem fra vores team drog i april sydpå, hvor de baskede i op til 30 graders varme, med et klart mål for øje: At styrke forbindelser, opdage nye årgange, og ikke mindst, at udvide vores portefølje med nye spændende vinproducenter.

Vores vintur begyndte fredag morgen, da vi landede i Venedig og blev mødt af vores venner Sebastian og Ugo fra henholdsvis Podere Le Ripi og Bakkanali. Sammen tog vi til den intime ViniVeri messe. Her, blandt rækker af økologiske og biodynamiske vine, smagte vi perler fra Cascina Roccalini og Rinaldi, og vi spottede også nogle lovende nye kandidater til vores samling.

Efter en inspirerende start fortsatte vi til Verona, hvor vi indlogerede os på et charmerende hotel. Aftenen blev tilbragt på Signorvino, hvor vi nød eksklusive dråber fra Bollinger, Burlotti, Rinaldi og Biondi Santi, mens byens historiske monumenter fungerede som den perfekte kulisse.

Lørdagen var dedikeret til VinNatur, en messe berømt for sin fejring af bæredygtighed i vinproduktionen. Her havde vi glæden af at gense kendte ansigter som Marino fra Colleoni og nye ansigter fra Cantina Angelo, og fik lejlighed til at smage deres nyeste årgange. Aftenen blev afrundet med en middag på Ristorante Cavour, hvor Walter Lodali og Tommaso Squarcia fra Castello Tricerchi serverede deres udsøgte vine - et perfekt akkompagnement til den sublime mad.

Søndagen bød på åbningen af den prestigefyldte Vinitaly, hvor mere end 4.000 udstillere fra hele verden præsenterer deres vine. Med over 100.000 besøgende var energien elektrisk. Vi besøgte stande som Podere Le Ripi, Mastrojanni og Tua Rita, og udforskede nye spændende tilføjelser til vores allerede imponerende sortiment. Efter en lang messedag slentrede vi gennem Veronas gader og nød en vellykket middag under stjernerne.

Mandag morgen var vi tidligt oppe for at klemme de sidste besøg ind hos bl.a. Les Cretes og Villa Diamante, før vores hjemrejse fra Bergamo Lufthavn. Hver messestand, hvert møde og hver smagning bragte ny indsigt og fornyet begejstring for vinens verden.

Denne tur var ikke blot en erhvervsrejse; det var en fest for sanserne og en påmindelse om, hvorfor vi elsker det, vi gør. Vi ser allerede frem til næste års “Verona-eventyr”. Indtil da vil vi hos Copenhagen Wine fortsætte med at bringe lidt af Italiens magi til vinelskere i Danmark.

 

 

Bestsellere

Tabarrini Bianco Dell'Umbria ”Adarmando" IGT 2020

Den originale Trebbiano Spoletino. 7 gange 3 glas i Gambero Rosso, herunder de sidste 5 år i træk.
DKK 215,00

Cascina Roccalini Langhe Nebbiolo DOC 2020

Lækker Langhe Nebbiolo fra de yngste stokke på Roccalini marken.
DKK 162,00

Castell'in Villa Chianti Classico DOCG 2019

Klassisk elegant sangiovese. 30 måneder på store fade.
DKK 190,00
Skriv en kommentar