Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Quinta do Pessegueiro

Vi hørte første gang om Quinta do Pessegueiro fra en af de store kanoner indenfor portvinsproduktion. Han hviskede os i øret, at vi skulle prøve at tage en 
Vi hørte første gang om Quinta do Pessegueiro fra en af de store kanoner indenfor portvinsproduktion. Han hviskede os i øret, at vi skulle prøve at tage en snak med Joao og smage gårdens produkter. Det var en tiltalende tanke og vi tog hurtigt initiativet.
 
Resultatet skuffede bestemt ikke! Man siger ofte at smuk vin skabes på smukke steder og af smukke mennesker. På gården Quinta do Pessegueiro er der fuld plade på det hele! En helt unik beliggenhed i den øvre del af Douro-floden, hvor der er i århundreder er dyrket ædel portvin - her er besvimende smukt! Området har da også i mange år været erklæret verdensarv af UNESCO, netop på grund af regionens enestående naturskønhed og kulturhistorie. Det er ingen tilfældighed at vinmarkerne ved Dourofloden har haft sin egen appellation siden år 1756.
 
Nuværende ejer har drevet gården siden 1991, og har fra starten haft en klar målsætning om at skabe topvine, drevet af kvalitet i alle aspekter af vinfremstillingen.
 
Vinproduktionen på Quinta do Pessegueiro sker både i respekt for traditionerne og nutidens klimaudfordringer. Bæredygtighed, grøn energi og nænsom omgang med de vigtige druer er nøgleord for producenten. F.eks. er processerne der gør druerne til vin drevet af tyngdekraften i kælderen, fremfor mekaniske pumper. Dette sikrer en nænsom proces, der i sidste ende giver det bedste resultat, som du kan nyde og sætte pris på. Samtidig er den menneskelige hånd i vinproduktionen meget nænsom og i tråd med de allerbedste traditioner for vinmageri i regionen. 
Respekt for naturen og traditionerne fylder meget for ejeren af Quinta do Pessegueiro.
Til gården hører 3 marker, og vinene vokser i højder fra 85 til 355 meter over havet. Højdeforskellene er med til at sikre komplekse vine med en perfekt balance af kraft og elegance.
 
Quinta do Pessegueiro har en bred produktpalette og vi har hos Copenhagen Wine forsøgt at plukke de allerbedste produkter til den voksende danske fanskare af kvalitets-portvin.
 
Quinta do Pessegueiro  har ikke tidligere været til rådighed for det danske marked, og vi håber du vil være nysgerrig på at smage portvin med autencitet, kvalitet og en smuk helhed.
Sortering
Display per page

Quinta do Pessegueiro Porto DOC Late Bottled Vintage 2017

En vedholdende, flot og frisk portvin.
DKK 206,00

Quinta do Pessegueiro Porto DOC Vintage 2018

En flot, strukturfuld og forholdsvis tør portvin.
DKK 454,00

Quinta do Pessegueiro Porto DOC Vintage 2014

En vedholdende, flot og frisk portvin.
DKK 454,00

Quinta do Pessegueiro Porto DOC Vintage 2016

En vedholdende, flot og frisk portvin.
DKK 454,00