Den originale drue i Valle Isarco.
Pacherhofs signaturvin og i høj grad vinen, hvor Pacherhof er anerkendt for at sætte standarden for kerners muligheder.
Andreas Huber har de højst beliggende marker til kerner, og det hemmeligheden bag den perfekt balancerede syre, denne vin besidder. Vinen kommer fra 15-28 år gamle stokke beliggende helt op til 900 meter over havet. Højden sikrer meget stor forskel på dag- og nattemperaturer, og det giver den fantastiske mineralitet. Jorden er moræne, skifer og quartz.
I næsen fornemmer man en aromatisk vin med fersken og citrusfrugter, og i munden er vinen frisk og frugtig.
Efter gæring har vinen har vinen ligget 6 måneder på bærmen på delvist stål og store akaciefade.
Restsukker 2,1 gr.
Velegnet til snacks, aperitiv, lette forretter og grillet fisk.
Grunden til, at vinen nu er klassificeret som Vigneti delle Dolomiti IGT i stedet for den normale Valle Isarco DOC er, at vinen kommer fra marker helt op til + 900 meter.