Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Montenidoli

Midt i 200 hk smuk natur i bakkerne nær San Gimignano, grænsende op til Chianti Classico, finder vi Montenidoli. Et sted fyldt af lys, fred og gæstfrihed.

Her, højt oppe på bakken, har de flotte frodige vinmarker masser af lys og helt ren luft. I 1965 havde skoven overtaget markerne. Vinstokkene var helt tilvoksede og oliventræerne var vilde. Her var ren og uspoleret natur. Den filosofi har Elisabetta Fagiuoli og hendes folk holdt fast i, siden de kom til. Troen på at den rigtige winemaker, er den som forstår at tjene naturen, ikke at herske over den, er tydelig i alt arbejdet på gården.

De har selv avlet kaniner, som leverer naturlig gødning, de har købt regnorme for at skabe lækker blød muld til markerne. De beskærer kun nænsomt vinplanterne, og kun når de er i hvile om vinteren,. Alt hvad der skæres af hakkes og fermenteres for at blive returnere til jorden som kompost. På det her sted styrer tiden, naturen og årstiderne næsten alt.

Jorden på de laveste skråninger er sandet, kalkholdig og meget rig på mineraler. Den er perfekt til vernaccia druerne, som bruges til de fantastiske hvidvine.

På den øvre del af skråningerne er jorden nærmest rødlig og rig på mineraler, som skabt til de røde sangiovese druer.

Gamle olivenlunde og vinmarker er godt beskyttet af den frodige skov omkring dem. Smukke gamle egetræer, fyrretræer og mange forskellige buske og bunddække, er med til at sikre, at der her findes natur i den reneste form.

Olivenolien fra gården laves af sorten Moraiolo, som har små og afrundede sorte bær. Samt af Correggiolo, som har større, ovale og grønne bær. Der er en perfekt kombination i kroppen fra de sorte oliven og duften fra de grønne oliven. Olien fra bakkerne her kaldes "landmandens guld".

Sortering
Display per page

Montenidoli Olio Extra Vergine d'Oliva 2020/2021 0,5L

Olien fra bakkerne her kaldes "landmandens guld" En fantastisk olie af bedste kvalitet.
DKK 132,00

Montenidoli Tradizionale Vernaccia di San Gimignano DOCG 2020

En smuk hvidvin fyldt med traditioner. Kraftig, sprudlende og behagelig
DKK 147,00

Montenidoli Toscana IGT Rosso 2019

Dejlig økologisk vin fra San Gimignano. 100 % Sangiovese
DKK 153,00

Montenidoli Fiore Vernaccia di San Gimignano DOCG 2020

Vernaccias blomst - Det reneste og smukkeste udtryk af Vernaccia
DKK 189,00