Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Domaine Hoffmann-Jayer

Domaine Hoffmann-Jayer var tidligere kendt som Domaine Jayer-Gilles, og blev oprindeligt grundlagt i 1950'erne af Robert Jayer og hans kone Paulette. Vingården ligger i de gamle Gilles-bygninger i landsbyen Magny-lès-Villers, i bakkerne lige sydvest for Nuits-Saint-Georges. 

Robert og Paulette's søn, Gilles Jayer, født i 1961, begyndte at arbejde i familieforetagendet i 1991, og han overtog det sidenhen efter sine forældre i 1998.

Stilen hos Jayer-Gilles har altid været ret enestående, omend nogle nok har fundet den en kende gammeldags. Dette gjorde også at efterspørgslen efter vinene har været faldende gennem årene, selvom vi altid har været begejstrede for den specielle stil.

I 2017 besluttede Gilles at sælge ejendommen til André Hoffmann, da han ikke havde nogen efterkommere, der kunne eller ønskede at overtage den.

André Hoffmann er schweizer og kommer fra en baggrund i medicinalindustrien, og desuden er han en ivrig vinentusiast. Han driver nu domænet med nogle gode mennesker, heriblandt vinmageren Alexandre Vernet som ses på billedet ovenfor.

Domænet er nu i færd med at konvertere fra Gilles Jayers robuste stil til en mere moderne og afbalanceret stil. Dette betyder at man er begyndt at begrænse egetræsindtrykket og reducere anvendelse af egetræ i det hele taget.

Domaine Hoffmann-Jayer gennemgår i disse år en rivende udvikling, og det er en udvilkling der bliver interessant at følge. Kvaliteten af vinmarkerne og de høstede druer er yderst høj, og den nye stil er bestemt interessant sammenlignet med den gamle, og mange vil helt sikkert finde den mere tilgængelig.

Sortering
Display per page

Domaine Hoffmann-Jayer Bourgogne Aligoté 2017

En gylden og fyldig Bourgogne Aligoté.
DKK 145,00

Domaine Hoffmann-Jayer Bourgogne Hautes Côtes de Nuits Rouge 2017

Afrundet og fyldig rød Bourgogne Hautes Côtes de Nuits på 100% Pinot Noir.
DKK 228,00

Domaine Hoffmann-Jayer Bourgogne Côte de Nuits-Villages 2017

Velafbalanceret og frugtig rød Bourgogne Côte de Nuits-Villages på 100% Pinot Noir.
DKK 366,00

Domaine Hoffmann-Jayer Nuits-Saint-Georges "Les Hauts Poirets" 2017

Elegant vin med flot mineralitet.
DKK 855,00

Domaine Hoffmann-Jayer Nuits-Saint-Georges 1er Cru "Les Damodes" 2018

Premier Cru med bemærkelsesværdig kompleksitet og struktur.
DKK 1027,00