Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Weingut Künstler

I 1965 etablerede Fritz Künstler og familien deres vingård i Hochheim. Familien havde dyrket vin siden 1648, omkring 80 km nord for Wien. I dag er det Günter Künstler, der står for driften af vingården, efter han overtog den i 1992. Han har ført kvaliteten og husets omdømme til nye højder. Målet er at skabe vine, der afspejler det unikke sted, hvor druerne dyrkes. Vinmarkerne er primært beliggende i Hochheim, men der er også mindre besiddelser i Rüdesheim og Assmanshausen i det vestlige Rheingau. Det er jordbunden, der gør Rheingau til et fantastisk vinområde, da den er rig på kalk, skifer og vulkansk sten. 

De bløde bakker har en sydlig eksponering langs floden Main, der løber øst-vest og møder Rhinen ved Mainz. Sammenløbet af disse to floder har skabt et unikt mikroklima, der er ideelt for fantastiske vine lavet på Riesling og Spätburgunder (Pinot Noir). 

Blandt de bedste marker i Hochheim finder man Domdechaney, Kirchenstück og Hölle, som alle er GG - Grosses Gewächses (Grand Cru). Derudover er Herrnberg og Stielweg Erste Lage 1G (1. Cru) markerne.

Weingut Künstler er en producent, der skaber enestående Riesling og Spätburgunder (Pinot Noir) fra nogle af Rheingaus mest eksklusive vinmarker. Vingården har modtaget utallige priser og har endda opnået to gange 100 point i årgang 2021.

Sortering
Display per page

Weingut Künstler Hochheimer Kirchenstuck Riesling GG 2016

Top elegant Riesling.
DKK 357,00 DKK 267,75

Weingut Künstler Hochheimer Holle Riesling GG 2016 1,5L

En magnumvin, der går langt ud over det sædvanlige!
DKK 857,00 DKK 642,75