Voglar er det gamle navn for det område, hvor vinmarken er beliggende. Det er Trentino-dialekt for det italienske ord "Fogolar" som betyder "ildsted". Oprindeligt var marken beplantet med Schiava, en lokal rød sort, men efter Dipolis overtagelse i 1988 blev de helt erstattet af Sauvignon Blanc i årene 1988-1991.
Peter Dipoli mente at Sauvignon Blanc ville være den optimale sort grundet den høje placering og den kalkholdige jord. Den relativt høje højde af skråningen favoriserer perfekt modning, uden tab af syre og aroma i druerne.
Målet er at opnå en vin med komplekse aromaer af tropiske frugter og at undgå vegetabilske dufte. Voglar er en vin med syrlighed og struktur som har et fint gemmepotentiale.
Voglar ligger i landsbyen Penon tæt på Cortaccia i ca. 600 meters højde. Der er plantet ca. 3 hektar med Sauvignon Blanc, plantet med en tæthed på mellem 5.000 og 7.000 vinstokke pr. hektar. Der høstes ultimo september til primo oktober.
Mosten gæres i store fade af akacietræ i 10 dage ved ca. 22°C. Vinen efterlades i fadet med bærmen og modnes indtil maj måned. De tre første måneder foretages en omrøring hver tiende dag.
Vinen tappes på flasker og forbliver i kælderen indtil januar hvor den frigives til handel.