Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Il Silene

Il SileneRoberto Rossi er den passionerede ildsjæl bag den gastronomiske perle Il Silene i landsbyen Seggiano der ligger på den udslukkede vulkan Monte Amiata i det sydlige Toscana.

Filosofien på Il Silene er at bringe de bedste råvarer og traditioner fra det Toscanske bjerglandskab til bords. At man tager denne filsofi gravalvorligt ses blandt andet ved at Il Silene er blevet anerkendt med en stjerne i den verdenskendte Michelin Guide. Når kun det bedste er godt nok, er det naturligt at man ønsker at følge råvarerne hele vejen fra jord til bord, og det er da også derfor at Roberto Rossi har valgt kun at servere olivenolie af egen produktion, lavet på den lokale Olivastra oliven der er en indfødt art området omkring Seggiano.

"Il Silene" olivenolie er ikke noget banalt krydderi, men den sande stjerne på bordet. Blot et par dråber af denne ekstra jomfru olivenolie vil give dig en uforglemmelig oplevelse.

Sortering
Display per page

Il Silene Olio Extra Vergine di Oliva 2021 0,25L

"Il Silene" olivenolie er ikke noget banalt krydderi, men den sande stjerne på bordet. Blot et par dråber af denne ekstra jomfru olivenolie vil give dig en uforglemmelig oplevelse.
DKK 159,00 DKK 95,00