Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Cold Hand Winery

Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.

Cold Hand Winery har en stålsat tro på, at det kan lade sig gøre, for de holder fingrene fra de frugter, som alligevel bliver til bedre vine andre steder i verden. Til gengæld sætter de alle sejl ind på de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her, hvor vi bor. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og guld værd.

Vineriet er et arbejdende værksted, hvor der eksperimenteres på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som får dem tættere på verdens bedste frugtvin. Æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, stikkelsbær, kvæde, jordbær, hindbær, blommer, hyldeblomster og sågar gran har bogstaveligt talt været i tanken.

Entusiasme, fortælleglæde og iværksætterånd gennemsyrer måden, hvorpå vineriet drives og de bliver hurtigt meget nørdede i jagten på det bedste produkt. Æbler er nemlig ikke bare æbler, og kirsebær er ikke bare kirsebær. Cold Hand Winery kender sorterne som deres egne børn, og arbejdet for at nå den rette syre-/sødmebalance nærmer sig et sandt detektivarbejde, hvor de top-timer høsten og er yderst omhyggelige med forarbejdningen.

Grundsubstansen i alle deres produkter er en æblevin, som i dén grad giver kolde hænder. Straks efter høst presses frugterne og mosten fryses. Herefter optøs isblokkene stille og roligt, og da frugtsukkeret ikke kan fryse, er det koncentreret sødme, syre og aroma, der tappes først. Tilbage bliver iskrystallerne, og de smides bare ud. Metoden hedder kryo-koncentration.

Sortering

Cold Hand Winery Malus Danica 2013 20 cl

En intens æbleoplevelse med høj syre og sirupsagtig æblesødme
DKK 140,00

Cold Hand Winery Vinter 2013

Intens æblesmag og sødme. En outcider!
DKK 160,00

Cold Hand Winery Cerasus 2013

En boblende kirsebæroplevelse
DKK 220,00

Cold Hand Winery Prunus Nigra

Den sorte kirsebærvin!
DKK 240,00

Cold Hand Winery Malus Danica 2012 37,5 cl

En intens æbleoplevelse med høj syre og sirupsagtig æblesødme
DKK 250,00

Cold Hand Winery Malus X Feminam 2014

En dyb og intens æbleduft og masser af æble, honning og karamel i smagen.
DKK 325,00

Cold Hand Winery Pyrus X 2012

Rendyrket pære-guf!
DKK 325,00

Cold Hand Winery Pyrus Communis

Lækker, varm, sødmefyldt avec, med masser af pærer i eftersmagen
DKK 500,00