Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Markus Molitor Zeltinger Sonnenuhr Riesling Auslese 2015 1,5L

En exceptionel vin - elegance og raffinement i Magnum flaske!
Producent: Markus Molitor
Tilgængelighed: På lager
DKK 1491,00

Denne vin er et udtryk for Markus Molitors håndværk og dedikation til at skabe vine af højeste kvalitet, og den fremhæver Schlossberg-markens unikke potentiale.

Zeltinger Schlossberg-marken, anses for at være en af de mest prestigefyldte vinmarker i Mosel-regionen i Tyskland. Vinmarkerne er stejle og består af skifferjord, der giver vinen dens karakteristiske mineralitet og kompleksitet.

Smuk gyldne farve, der indikerer moden frugt og dybde. 

Duften byder på saftige limefrugter og modne mandariner, med hints af eksotiske frugter som passionsfrugt og ananas. Delikate blomster aromaer som hvide liljer og jasmin fremhæver vinens elegance og kompleksitet.

Smagen er imponerende og nuanceret. Frugtigheden er i centrum, hvor modne ferskner og saftige pærer dominerer og giver en intens og saftig smag. Derudover kan man opleve noter af honning, der tilføjer en behagelig sødme, og en subtil mineralitet, der afspejler Schlossberg-markens terroir. 

Det særlige ved denne vin er dens evne til at forene intensitet og elegance. Det er en kompleks og velafbalanceret vin, hvor sødmen og syren spiller flot sammen. Den sødmefulde karakter er perfekt afstemt af en frisk og levende syre, der giver vinen sin struktur og bidrager til dens kompleksitet og længde.

Det er en vin, der egner sig til særlige lejligheder og fine gastronomiske oplevelser. Server den i smukke store glas. Gerne som ledsager til delikate fiskeretter og skaldyr som hummer eller kammuslinger. Den subtile sødme og syre i vinen skaber en fantastisk harmoni med disse retter. Den kan også nydes som en eksklusiv aperitif eller som en luksuriøs vinoplevelse i sig selv.

 

 

Detaljer om produktet
Attribute name Attribute value
Land Tyskland
Årgang 2015
Druesort Riesling
Produktionsform Traditionel
Flaskestørrelse 150 cl
Alkoholprocent 12,5%
Proptype Kork
Produkt tags