Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Markus Molitor Wehlener Klosterberg Riesling Auslese 2015

En lille perle fra den anerkendte Wehlener Klosterberg-mark i Mosel-regionen i Tyskland
Producent: Markus Molitor
Tilgængelighed: På lager
DKK 357,00

Fremstillet af druer fra den anerkendte Wehlener Klosterberg-mark i Mosel-regionen i Tyskland. Denne mark er berømt for at producere nogle af de fineste vine i verden. Her har Markus Molitor værnet om de gamle vinstokke, der har dybe rødder i jordbunden, hvilket skaber en unik karakter i vinen.

Harmoni mellem sødme og syre er karakteristisk for Auslese-vine fra Mosel-regionen og denne vin afspejler Markus Molitors ekspertise og omsorgsfulde tilgang til vinproduktion. Gennem årene har han formået at mestre kunsten at udtrykke det unikke terroir og druens potentiale i hver enkelt flaske.

Smuk gylden farve. 

Duften er intens og indbydende med en symfoni af modne ferskner, saftige abrikoser og eksotiske citrusfrugter. Nuancer af honning og hvide blomster tilføjer en forfinet elegance til vinen.

Smagen er rig og cremet i teksturen. Overflod af frugt, med solmodne ferskner og saftige pærer. Den sødmefulde karakter er elegant afbalanceret af en forfriskende syre, der giver vinen sin livlighed og struktur.

Ideel ledsager til krydrede oste som blåskimmelost eller modne oste som Comté. Desuden er den fantastisk til at nyde med rige frugttærter, klassiske cremede desserter som crème brûlée. Nydes bedst af store glas.

 

Detaljer om produktet
Attribute name Attribute value
Land Tyskland
Årgang 2015
Druesort Riesling
Produktionsform Traditionel
Flaskestørrelse 75 cl
Alkoholprocent 7,5
Proptype Kork
Produkt tags