Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Tolaini Picconero Toscana IGT 2011

Fantastisk super-toscaner.
Producent: Tolaini
Tilgængelighed: På lager
DKK 497,00

Pier Luigi Tolainis mål om at at producere en stor vin uden kompromis - og således kun med gårdens bedste druer - er blevet til den fantastiske super-toscaner Picconero.

Når druerne er høstet gennemgår de hele tre udvælgelsesprocesser før druerne overføres til gæringstankene af fransk eg. Temperaturen styres mens skindene holdes i kontakt med vinen i 30 dage. Vinen lagres derefter i kælderen i 18 måneder i nye barriques. Vinen aftappes og hviler yderligere 12 måneder på flasken før frigivelsen.

Den ekstreme sans for detaljer starter i vingården med de grønne høst højne kvaliteten af frugten på vinstokken, giver liv til en stor vin med kompleksitet, sensualitet og elegance og løftet om et langt liv.

Denne super-toscaner er en superstar! Fyldig, koncentreret og muskuløs, men vidunderligt afbalanceret med intens smag af kirsebær, blommer og vilde bær og nuancer af krydderier og ribs. En lang smagfuld eftersmag med saftig frugt og læskende tanniner opleves i flere minutter bagefter.

Anmeldelser
93
Tolaini's 2011 Picconero is once again impressive. Dark, sumptuous and radiant, the 2011 races across the palate with intense dark fruit, mocha, spices, new leather and menthol. Drink this flamboyant Merlot/Cabernet Franc blend over the next handful of years.
Antonio Galloni for Vinous
Detaljer om produktet
Attribute name Attribute value
Land Italien
Region Toscana
Årgang 2011
Klassifikation Toscana IGT
Druesort 65% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 5% Petit Verdot
Flaskestørrelse 75 cl
Alkoholprocent 14%
Proptype Kork
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

Massolino Barolo Parussi DOCG 2015

Power fra Castiglione Falletto.
DKK 525,00