Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Tenimenti Luigi d'Alessandro Migliara Cortona DOC 2010

Flot enkeltmarksvin.
Tilgængelighed: På lager
DKK 510,00

Migliara er fremstillet af Syrahdruer udvalgt fra vinmarken af samme navn (280-300 meter over havets overflade) og blev plantet i 2000 med en plantetæthed på omkring 7.000 planter pr. hektar.

Migliara har nået ekstraordinære kvaliteter på grund af en stor indsats inden for forskning og udvælgelse, og som er endnu mere imponerende givet markens relativt unge alder. Derfor har man valgt at aftappe vinen her som gårdens første enkeltmarksvin.

Høsten er manuel og begynder i slutningen af september. Produktion pr. hektar er omkring 50 hkg druer, svarende til et afkast på omkring 800 gram pr. vinstok.

Det lave udbytte, som blandt andet opnås gennem grøn høst (udtynding af druerne) i slutningen af juli, sammen med den perfekte modenhed, resulterer i en meget koncentreret vin med elegante og fløjlsbløde tanniner, søde frugtagtige toner og noter af peber.

Den temperaturstyrede gæring (ved 18-27 grader celsius) og udblødningen af skallerne foretages koniske trækar, og tager mellem 15 til 20 dage afhængigt af året. Vinen overføres herefter straks til tønder, hvor mælkesyregæringen finder sted. Vinen lagres på fad i 24 måneder.

Detaljer om produktet
Attribute nameAttribute value
LandItalien
RegionToscana
Årgang2010
KlassifikationCortona DOC
DruesortSyrah
ProduktionsformBiodynamisk
Flaskestørrelse75 cl
Alkoholprocent14%
ProptypeKork
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

Tenimenti Luigi d'Alessandro Il Bosco Cortona DOC 2011

En af Italiens bedste Syrah-vine.
DKK 273,00

Tenimenti Luigi d'Alessandro Migliara Cortona DOC 2009 1,5L

Flot enkeltmarksvin.
DKK 835,00