Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Giuseppe Rinaldi

I Barolo by bor denne fremragende producent, som må betegnes som en af de allerstørste traditionalister. At dette hus er et af de ypperligste i området, er indiskutabelt. Vinene er eftertragtet som få, og vi sælger desværre kun disse vine i allokation. Vi er meget stolte af, at vi for mange år siden fik Beppes tilladelse til at sælge hans vine. Produktionen er yderst begrænset, og vinene er udsolgt straks, de bliver frigivet. Der produceres Barolo fra 4 forskellige marker, Brunate, Le Coste, Cannubi S Lorenzo og Ravera. Vinification foretages separat og sluttelig blendes vinene til de to vine Brunate og Tre Tine. Ingen filtrering, ingen anvendelse af gær. Helt naturlige vine.

Ca. 6 ha vinmarker, hvor de 4 anvendes til Barolo.

Beppe døde efter kortvarig sygdom den 2. september 2018. Et kæmpe tab for hele området. En af de store, som satte dagsordenen for den klassiske Barolo sammen med Bartolo Mascarello, Guiseppe Mascarello og andre.

Der er ingen grund til bekymring omkring det vinmæssige. Døtrene Marta (ønolog i 2008)  og Carlotta (agronom i 2012) har i mange år haft fuldstændig styr på sagerne, og Beppe og pigerne udgjorde til det sidste et fantastisk team, og vinene har aldrig været bedre end nu.