Kollektion: Cold Hand Winery
Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Intet mindre.
Cold Hand Winery har en stålsat tro på, at det kan lade sig gøre, for de holder fingrene fra de frugter, som alligevel bliver til bedre vine andre steder i verden. Til gengæld sætter de alle sejl ind på de nordiske bær og frugter, som netop bliver allerbedst lige her, hvor vi bor. Sensommerdøgnets temperaturudsving giver nemlig den helt særlige nordiske syreprofil, som er både ren, frisk og guld værd.
Vineriet er et arbejdende værksted, hvor der eksperimenteres på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som får dem tættere på verdens bedste frugtvin. Æbler, pærer, kirsebær, solbær, ribs, rabarber, stikkelsbær, kvæde, jordbær, hindbær, blommer, hyldeblomster og sågar gran har bogstaveligt talt været i tanken.
Entusiasme, fortælleglæde og iværksætterånd gennemsyrer måden, hvorpå vineriet drives og de bliver hurtigt meget nørdede i jagten på det bedste produkt. Æbler er nemlig ikke bare æbler, og kirsebær er ikke bare kirsebær. Cold Hand Winery kender sorterne som deres egne børn, og arbejdet for at nå den rette syre-/sødmebalance nærmer sig et sandt detektivarbejde, hvor de top-timer høsten og er yderst omhyggelige med forarbejdningen.
Grundsubstansen i alle deres produkter er en æblevin, som i dén grad giver kolde hænder. Straks efter høst presses frugterne og mosten fryses. Herefter optøs isblokkene stille og roligt, og da frugtsukkeret ikke kan fryse, er det koncentreret sødme, syre og aroma, der tappes først. Tilbage bliver iskrystallerne, og de smides bare ud. Metoden hedder kryo-koncentration.
-
Cold Hand Winery Pyrus Communis
Normalpris 553,00 DKKNormalprisStykpris / pr.