Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

César Márquez Pérez

César Márquez

Den unge vinproducent César Márquez Pérez har dybe familierødder i Bierzo-regionen. Hans introduktion til vinfremstilling var via onkel Raúl Pérez, og som lærling har han arbejdet i familiens vingårde,
og tilbragt tid i Mendoza sammen med Michelini-brødrene. Hans eget projekt startede i 2015, og her udforsker han mulighederne for et Bourgogne-inspireret klassificeringssystem i Bierzo.
Han arbejder med et antal parceller med over 100 år gamle vinstokke omkring Valtuille de Abajo. Produktionen af alle hans røde er ret ens og sigter mod at udtrykke druernes unikke oprindelse fra hver enkelt parcel.
Hans vine er Mencía i en nøddeskal, hvor druerne bliver delvist afstammet og gæret i åbne fade.
Macerationen efter gæring er normalt ret lang, hvorefter alle vine tilbringer 12 måneder på gamle fade, før de frigives den følgende vinter.
Hver vin har et unikt udtryk baseret på jordbundsforhold, højde og eksponering. Hans friske og udtryksfulde Mencíavine vidner om druer der er groet på det rigtige sted og behandlet af de rigtige hænder. Her er tale om meget lille producent der kun fremstiller omkring 18.000 flasker årligt.

Sortering

César Márquez Pérez Parajes 2018

Ren, elegant og præcis rødvin baseret på Mencía.
DKK 144,00

César Márquez Pérez Parajes 2019

Ren, elegant og præcis rødvin baseret på Mencía.
DKK 144,00

César Márquez Valtuille Vino de Villa 2019

Elegant og moden rødvin baseret på Mencía.
DKK 188,00