Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Spottswoode

Spottswoode Estate i Napa Valley kan dateres tilbage til 1882, men det var faktisk først i 1972, da Jack og Mary Novak overtog den historiske ejendom St. Helena, at kvaliteten af vinene for alvor opnåede topniveau.

De plantede cabernet sauvignon-druer på ejendommens vinmarker. De var nu blevet vinbønder, og de solgte deres cabernet saugvignon og saugvignon blanc druer til Heitz, Duckhorn, Robert Mondavi og Caymus, der om nogen er ikoniske navne i Californiens vinmekka.

Efter Jacks død i 1977, dedikerede Mary sig vinproduktionen, og hun valgte at producere sin egen cabernet saugvignon-vin fra de spektakulære Spottswoode-vinmarker, der ligger i et område, der er som skabt til Cabernet Sauvignon.

Vingården blev certificeret økologisk i 1992, som en af de første i Californien.

Geologien er optimal, og klimaet lunt, men med en kølende brise ind fra et nærliggende bjergpas. Det giver kølige nætter og mulighed for en lang og fuldstændig modning, hvor man samtidig bevarer vinenes elegance og friskhed.

Spottswoode-ejendommen befinder sig på vestsiden af St. Helena på grænsen til Mayacamas Mountains, 

Hos Spottswoode har det altid været Estate-vinen Cabernet Sauvignon, der rummer druerne af højeste kvalitet. I modsætning til mange af de andre af områdets kendte vingårde har Spottswoode ikke specialcuvéer eller enkeltmarksvine som værende ejendommens mest prestigiøse. Det er et princip, som er til at forstå. Det virker tilsyneladende også godt hos diverse vinanmeldere. 

Husets vine har høstet stribevis af top ratings. Robert Parker, har flere gange belønnet Estate vinen med de uopnåelige 100 point. 

Kvaliteten på Spottswoodes vine er virkelig flot og fortsat stigende, selv i de mere vanskelig årgange formår vinhuset at leverer topkvalitet.

 

www.spottswoode.com

Sortering
Display per page

Spottswoode Lyndenhurst Cabernet Sauvignon 2019

2019 Lyndenhurst er en fantastisk vin fyldt med finesse og aromaer.
DKK 744,00