Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Domaine Talmard

Domaine Talmard Mallory & Benjamin 

Talmards navn findes nævnt i historiske vinoptegnelser, der kan spores tilbage til det 17. århundrede. Gennem århundreder har hver generation af ejere med dedikation og ekspertise arbejdet hengivent med vinproduktion i Bourgogne.

Det meget anerkendte Domaine Paul et Mallory Talmard blev grundlagt i 1971, af brødrene Paul og Philibert Talmard og omfattede næsten 100 hektar, der overlappede de to kommuner Uchizy og Chardonnay. 

Poul Talmard gav I 1997 sin egen vingård i Uchizy videre til sin datter Mallory og hendes mand Benjamin. Parret har på bedste vis formået at fortsætte succesen på vingården med deres ekspertise og en dybfølt kærlighed til at fremstille skønne vine.

Denne dynamiske duo har fået vingården i Uchizy til at blomstre. Produktionen på de 31 ha marker er steget fra 150.000 til imponerende 290.000 flasker. Hårdt arbejde, engagement, dygtighed og dedikation belønner sig!

Deres udsøgte Bourgogne vine er med masser af tekstur og kompleksitet og dejlig velafbalancerede. Det er vine, hvor kvaliteten er virkelig flot til prisen.

 

Sortering
Display per page

Talmard Mallory Benjamin Mâcon-Chardonnay 2021

Ren og forfriskende Chardonnay, fra Chardonnay-druens fødested.
DKK 140,00