Vi glæder os helt enormt til at introducere vores nye Champagne producent Alexandre Bonnet.
Introduktioen passer perfekt til et stort ønske om en top eksklusiv oplevelse med alt det bedste fra Søllerød kro.
En intim aften med kun 25 gæster, hvor kun de bedste råvarer får lov til at optræde.
En sublim madoplevelse sammensat af Jan Restorff, hvor alle de bedste råvarer for årstiden er sat i spil.
Jan har haft fokus på at alt skulle være en udsøgt oplevelse, der er perfekt i samspillet med den fantastiske champagne.
Præsentation undervejs af Alexandre Bonnet's champagner ved Thomas Bounias.
Stående snacks
Rosé des Riceys - La Forêt 2018
_____
Caviar og karamelliseret fløde
Champagne Vignes des Ricey - Blanc de Blancs
_______________
Oscietra-Baerii Caviar, hengemt kål og kartoffel
Coteaux Champenois Blanc 2020
______________
Rødtunge, noilly prat, citron og løjrom
Champagne Vignes des Ricey - Blanc de Noirs
__________________
Kongekrabbe, dashi, yuzu og brunet smør
Champagne vigne des Riceys - Rosé
____________________
Hønse æg, røget vesterhavs ost, hvide asparges og ramsløg
Champagne vigne des Riceys La Géande - 7 Cepages 2018
__________________
Pighvar, grønne arsparges og aromatiq
Champagne les Riceys - La Forét - Rosé de Saignée 2018
_____________________
Søllerød en surprise - Mandel, sorbet, vaniljeis og brændt marrengs
Dessertvin en surprise