Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Riecine Chianti Classico Gran Selezione Vigna Gittori DOCG 2022

Uovertruffen elegance og kraft - en vin der bør opleves!
Producent: Riecine
Tilgængelighed: På lager
Før pris: DKK 605,00
DKK 510,00

Når man træder ind i Gittori vinmarken og kigger sig omkring, er det logisk at tænke, at disse vinstokke og dette land kun kan fremstille fremragende vin!

Gran Selezione er resultatet af denne observation. Sangiovesedruerne fra Gittori forener styrke og dybde af smag takket være tanniner, der altid er fine og dynamiske og kombineret med en vidunderlig aroma, som skiller sig smukt ud i vineriet.
I 2019 blev Riecine, efter mange års forvaltning af Gittori vinmarken, dens ejer, og ideen om at dedikere en del af denne parcel til en Gran Selezione tog form, takket være en årgang, der viste sig at være perfekt på alle måder.

Druerne udvælges nøje i både vinmarken og vineriet, før de afstilkes og gæres i cement. Efter 25 dages maceration overføres vinen til 500-liters egefade, der er over fire år gamle. Her hviler vinen i 24 måneder, inden den tappes på flasker.
Vigna Gittori modner derefter yderligere seks måneder på flaske, før den frigives.

Denne vin er en hyldest til Chianti-landets gaver og en oplevelse af uovertruffen elegance og kraft. Med hver flaske åbner du døren til Gittori vinmarkens sjæl og får en smagsoplevelse, der forener årtiers tradition og moderne finesse.

 

Detaljer om produktet
Attribute name Attribute value
Land Italien
Region Toscana
Årgang 2022
Klassifikation Chianti Classico Gran Selezione DOCG
Druesort Sangiovese
Flaskestørrelse 75 cl
Alkoholprocent 13%
Produktion 3350 flasker
Proptype Kork
Produkt tags