Hurtig og nem levering Fri fragt i DK over kr. 1.000 Bedøm os på Trustpilot

Decimi

Decimi er drevet af ægteparret Graziano og Romina Decimi.

De påbegyndte produktionen i 2004, og har siden kørt med mottoet ABSOLUTE QUALITY, og det kendetegner alt på stedet.

Beliggende i Bettona i det centrale Umbrien, regionen kendt som stedet, hvorfra vi ser den bedste olivenolie.

De har egen mølle, og der produceres kun olie fra deres egne 5.000 træer. De køber ikke oliven andre steder fra.

Kvaliteten er skyhøj, og der produceres både en blanding og enkeltsorts olie. Der kommer ikke luft overhovedet til olien under tapning. Graziano og Romina betragter oxidering som en af de største fjender for olien. Derfor foretrækker de så små flasker som muligt, og sælger faktisk langt flest 0,25 liter og 0,50 liters. 1, 3 og 5 liters producerer de kun i begrænsede mængder på forespørgsel.

Produktionen er fuldstændig kompromisløs. Det ses tydeligt, da ægteparret ikke var tilfredse med kvaliteten i 2014. De skrev derfor til deres kunder, at der desværre ikke kom olie overhovedet fra Decimi dette år. Det er familiens levebrød, men hele produktionen blev droppet, og frugterne blev på træerne.

Nærmere info kan ses via nedenstående link, som giver et godt billede af Decimi

http://www.100ita.com/blog/decimi-the-italian-olive-oil-with-french-chateau-philosophy/?lang=en

Der er kun tale om Olio Extravergine di Oliva.

Der produceres ialt kun 8.000 liter, og vi er meget stolte over, at vi har fået lov at importere disse fantastiske produkter, som bliver udsolgt meget hurtigt. 

Decimi modtager hvert år mange priser for deres produkter. De har vundet både priser for verdens bedste olivenolie og i 2016 Italiens bedste olivenolie, Italiens bedste mølle, og de eftertragtede 3 blade i Gambero Rosso er en naturlig ting for Decimi.